21 Ağustos 2011 Pazar

Bu elma 32, bankaya maliyeti!

Avrupa Birliği <p> ​​Apple'ınkine bankanın toplam borsa değeri belirtilen 32 daha fazla eşit. Yenilikçi ürünler şirketi, en büyük küresel elektroniği pazarı haline gelmiştir artmayı Apple'ın piyasa değeri ile devam ediyor. Apple'ın şimdiki değeri kriz, Avrupa Birliği ile yapılan hesaplamalara göre, hisse senedi fiyatlarına dayanarak, en büyük 32 bankanın toplam değeri eşit bir mücadele.

AB içinde hisse senedi piyasaları <p> Finansal kriz, Amerika Birleşik Devletleri, son iki hafta içinde titreme etkisi çok önemli bir değer kaybı yaşadı. Yaklaşık 40-50s amortisman temelinde şirketin bankalar, yaşamış. Değerlere göre 2007 yılı Mayıs ayında AB içinde tüm bankalar, toplam değeri dörtte üç oranında azaltılır.

<p> dahil olmak üzere yaklaşık 340 milyar dolar haftanın kapanış rakamları itibariyle AB'nin toplam piyasa değeri de dahil olmak üzere İspanyol Santander, BNP Paribas Bankası, Alman ve İtalyan Unicredit Bank Dutsche en büyük 32 bankanın, Thomson Reuters veri, göre.

<p> Öte yandan, Amerikan teknoloji devi Apple, iPhone, iPad, MacBook ve iTunes gibi ürün ve hizmetleri, küresel ölçekte, başarıdan başarıya koşarak. ABD ekonomisi, firmanın hisse senedi değeri son bir yılda yüzde 40 civarında artış olduğu karışıklık rağmen görünüyor. Bugün itibariyle, 340 milyar dolarlık hisse senedi fiyatı şirketin hisse senedi piyasaları, dünya çapında bir değer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder