21 Ağustos 2011 Pazar

Krom yerelleşiyor!

<p> Google Chrome Beta son yerel bir istemci açtı. Ama yerel istemci ile ne yanlış? Chrome 14 ve yerel istemci (Native Client) geleceğini doğruladı Krom, çalıştırmak için özel bir yazılım uygulamaları ve güvenlik açısından oldukça cesur bir adım için özel olarak yazılmıştır.

Sistem C dilinde yazılmış uygulamaları çalıştırmak için mümkün olsa da, Google Chrome Web Mağaza <p> indirilen uygulamalar için baş mühendis sadece Linus Upson çalıştırmak ve C + +. x86 ve ARM mimarisi, güvenlik, güvenlik ve iş uygulamaları javascript aynı düzeyde olacak.

<p> "Outside C ve C + + kodu yazmış pek çok uygulamada eksik olan," Upson diyor. "Ya da .... bir çok donanım yoğun yerel istemci uygulamaları, bu "</ p> iki sorunu çözecektir <p> Google zaten kimi C ve C + + JavaScript ve HTML5 Biber ile uygulamalar API çoklu platform birleştirir. Adobe Flash entegre edilmesi, ancak itirazları zaten çok, bu şekilde bir araya geldi.

Mozilla ve Opera web <p> basit, evrensel işletim her bilgisayarda çalışan sistemi, ve altın oyacağını yapısı düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder