23 Ağustos 2011 Salı

Turkcell, Avrupa Almanya büyüyor!

Turkcell <p> Avrupa, Almanya, yaklaşık 4 ay önce bir araya getiren, 250 bin abone.Gurbetçileri anavatanlarıyla Turkcell Avrupa'da yıl sonu hedefi 132 bin aboneye ulaştı, 132 bin aboneye ulaştı. Hedef yıl sonunda 250 bin aboneye.

Lale Saral Develioğlu <p> Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Başkanı, Genel Müdürü Turkcell Ekrem Ozorbeyi Avrupa ve Almanya'nın Nürnberg kentinde, Nisan ayında söz konusu faaliyet sonraki gelişmeler geçti.

<p> iyi yaptıklarını Almanya başlangıç ​​ve sıcak karşılandıklarını Develioğlu, Nisan ayında Almanya'da iddialı ses ve veri sunumlarını, vurgulamak yolculuğuna başladığını söyledi.

, Alman <p> hizmet teklifleri ile Almanya Deutsche Telekom ile işbirliği, 132 bin aboneye Develioğlu ulaştı kısa sürede bu vurgulayarak,''yıl sonu hedefinin 250 bin aboneye ulaşmak''dedi.

<p> Develioğlu, Almanya ve Türkiye'de yaşayan vatandaşlar, Turkcell ile yoğun ilişkileri üzerine Almanya, görüş hedeflenen kaliteyi sağlamak için tüm insanların iletişim ve teknoloji ihtiyaçlarını, onları kucaklayan kişiler bu konuları.

Turkcell, hizmet, teknoloji ve en iyi fiyat avantajı aynı ilke, Almanya ile müşterilerimize sağlamak'', ya da taşındı: <p>''amansızca bu güven ve sevgiye layık olmak için çalışıyoruz''Develioğlu dedi, dedi. Altyapı Almanya müşterilerimize en iyi teklif. Almanya; arar uygun teklifleri, Türkiye'nin, iletişim kurmak için daha fazla fırsat sağlayan, onlara zaman ve Turkcell özel ürün ve hizmetleri, hayattan daha fazla yararları iletişim kurmak için fırsat. En iyi müşterilerimize sunmak için çaba her zaman olacaktır.''Develioğlu, ilk Avrupa, CeBIT, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türkiye ve 100. abone 50.yılında göç Almanya kendi standları ziyaret Turkcell aboneleri olarak ifade edilir Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Turkcell, Avrupa'nın yararları hakkında konuştuk.

<p> HER YÖN 9 cent </ p> iyi bir kaydı ya da ziyaret Develioğlu; dakika başına 9 sent, aboneler, Türkiye Almanya Avrupa dili konuşabiliyoruz tüm yönlere, yani, Türkiye ve Almanya'da, mobil ve sabit hatlar, sabit aylık ücret, <p> Turkcell abonelerinin yaptırmalarına dedi yeni bir hat almak zorunda değilsiniz. Fiyatlar bazı Almanların abonelik için çok makul olduğunu, Türkiye'den Almanya'ya yaptırdığını Develioğlu, Turkcell, Turkcell abonelerinin sadece 50 sent dokundu çağrı Avrupa'nın 5 dakika.

Türkiye'de bulunan <p> Develioğlu, Turkcell'in abone Avrupa, Almanya, herhangi bir dolaşım, Türkiye'deyken her yöne için bir arama ödeme tabi tutulan değildi, yani Türkiye ve Almanya, 20 dakikada sent sabit hatlara ve mobil konuşma olduğunu söyledi yapıldı.

Almanya Develioğlu <p> kez abonelerin konuşma atfen, 4 ay, toplam 33 milyon dakika, toplam 1.7 milyon SMS dikilmiş ve 750 GB veri trafiği oluştu tarafından konuşulan, dedi.

<p> Develioğlu, ses trafiği uzun süre konuşmak için tercih ettiğini söyledi Almanya daha dikkat çekici bir genel telefon abonelerine göre, ifade, son bir ay içinde yüzde 100 arttı.

Turkcell, <p> Develioğlu hakkında Avrupa'da ön ödemeli hatları, düşme geçiş planları, ön ödemeli tarife bildirdi.

<p> Develioğlu geldiklerinin altını çizen Almanya, uzun vadeli bir yatırım, uzun vadeli planlar, onlar memnun şu anda noktası, pazara giriş için Avrupa ülkelerinde yaşayan Türkler işi olduğunu söyledi.

İSTANBUL <p> Most Wanted </ p> BAHSETTİRDİ ÇOK HAKKARİLİLER Aylık ortalama 109 dakika Almanya <p> konuşma yaparken cep telefonu abonelerinin, Avrupa Turkcell aboneleri ise ayda 168 dakika konuşma süresi Develioğlu hakkında, 168 dakika, Türkiye, 70 dakika ortalama not kapsar aramaları yaptı.

<p> Develioğlu, bunun olmasını Türkiye'de İstanbul, Antalya ve İzmir'e en çok aramaları, başında Hakkari, Mardin, Çankırı ve uzun konuşan ilde çağırmak, dedi. Develioğlu, Anneler Günü, Yükseliş ve Berat kandilleri, ses ve SMS trafiğini bir artış bildirdi.

<p> Develioğlu ve şirket, Avrupa Turkcell bayileri Nürnberg şehri gezdiler.

Turkcell geçiş sonbaharda ödenmiş tarife planları açıklayan Avrupa Develioğlu <p> ön ödemeli hatları, dedi.

<p> Almanya, Develioğlu geldiklerinin altını çizen uzun vadeli bir yatırım, uzun vadeli planlar,, şimdi onlar memnun noktası, pazara giriş için Avrupa ülkelerinde yaşayan Türkler işi olduğunu söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder