21 Ağustos 2011 Pazar

Top 3 tablet Android!

<p> iPad 2 alternatif mi arıyorsunuz ... Burada bugün piyasada bulabilirsiniz ... tablet, tablet pazarına girmek için erken tedavi bile en iyi 3 iPad tablet Android, Android pazarı, olgunluğa erişmiş rakip. Bu makale, bir adım önde Android tableter 3 tablet ile sunacak.

TF Trafo Pad <p> Asus EEE 101 </ p> Bazı raporlara göre Eh Trafo Pad <p>, 2 tablet daha sonraki en popüler iPad. Aniden çünkü tablet varış popüler hale gelirse, isteğe bağlı bir klavye bağlayın. Dock bir netbook tablet klavye benzer hale bağladığınızda. Pil, pil ömrü 14-16 saat kadar uzanan, klavye, tablet gizliyse.

<p> klavye parçası dışında, tablet kendisi çok kaliteli bir yapıya sahiptir. Tegra 2 işlemciler, Trafo, rakiplerinin gerisinde K1Geçtiğimiz ay Lenovo IdeaPad IdeaPad kalmıyor.Lenovo K1, şirketin ilk Android tablet başlattı. Tablet en dikkat çekici yönü, onun güzel bir tasarım ve renk seçenekleri sunuluyor.

Diğer önemli özelliği, etkileyici IdeaPad <p> K1'in kullanıcı arayüzü. Giriş ekranına benzer başlatıcısı K1'de Widget ortasında, ve Windows 7 kütüphanelerinin çeşitli türleri uygulamaları ayırır.

8 saatlik bir işlemci, uzun pil ömrü ile <p> Tegra 2 cihaz. Birim diğer tablet söylenebilir.Galaxy Tab 10.1 </ p> biraz daha ağırdır Orijinal Galaxy Tab <p> 2010 Apple iPad için önemli bir rakip haline gelmişti. Yeni Galaxy Tab 2 iPad, zorlu bir rakip. biraz daha hafif iPad tablet, onunla hemen hemen aynı ince. Tablet, 8 saate kadar pil ömrü vaat ediyor, hoş bir tasarıma sahiptir. Önceki iki tablet olarak, Tegra 2 işlemciler ile tablet.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder