23 Ağustos 2011 Salı

Virüs mutasyona!

Kapağının açılması kötü <p> mutant virüs yayılıyor! Sality virüsü, virüs bulaşmış dosyaya göre değişiyor.

<p> Eset Global Tehdit Raporu, Temmuz ayında yayınlandı.

ESET antivirüs yazılımı sağlayıcısı için Temmuz ayında yayınlanan Bilgisayar <p> Küresel Tehdit Raporu, sürekli değişen ve kendini yenileyen, bu nedenle zor "Win32/Sality" imha virüs dikkat çekiyor olun. Sality tehdit üçüncü sırada, dünya sıralamasında ve bilgisayarlar için virüslü dosyayı değiştirerek, kötü amaçlı yazılımların her türlü hassas olun.

Bilgisayarlar için dünyanın en büyük anti-virüs yazılım şirketleri <p> ​​ESET Küresel Tehdit Raporu aylık duyurdu. "INF / Autorun" virüsün görüldüğü USB bulaşan oranı gibi çıkarılabilir aygıtların 06:51% ilk olmuştur. İkinci sırada,% 3.88 'lik bir güvenlik açığını kullanarak yayılan bir solucan "Win32/Conficker" gerçekleşir Windows işletim sistemleri oranı görülmektedir. ESET uzmanları, burada "Win32/Sality" üçüncü sırada yer görülen 02:03% 'lük oranı sıralamasında tehdit virüse dikkat çekiyor. Sality, aslında yeni bir virüs değil. Sality tarih, beş yıl önce taşınabilir cihazların yaygın kullanımı nedeniyle son dönemde yayılmasını hızlandırmıştır.

<p> VirüsPolimorfik Sality olarak tarif mutasyon, bilgisayar kendisi yedekler ve sürekli kendini bir virüs mutasyona çeşit olarak öne çıkıyor değişiyor, virüslü bir dosyayı temizlemek için zor. Oluşturur Sality'yi kod dosyaları kendi kendini içine ekler. Bilgisayar sayısının başlangıçta değişiklikler, virüs de değişiklik gösterir. Keylogger klavye, bu Sality gibi özellikleri de okunabilir, arka planda bilgisayar kontrolünü ele geçirmek amaçlamaktadır. Bu virüs, kapı bir tür olarak gören kötü niyetli yazılım her türlü bilgisayar savunmasız hale getirir.

onun sürekli bir değişim, bu virüsün bulaşmasını önlemenin en etkili yolu tutmak için <p> ne yapılmalı? güncel anti-virüs yazılımı. Örneğin, ESET NOD32 Antivirus ve ESET Smart Securty'nin yeni sürümleri, engelleme ya da virüs temizleme. ESET uzmanların yanı sıra, özellikle bilgisayar, USB veya Hafıza Kartı, anti-virüs yazılımı tavsiye üzerinden taranmış, oto-açık özelliği sürümü başlar ve bu cihazları da devre dışı bırakmak gibi çıkarılabilir aygıtlar otomatik olarak eklenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder