23 Ağustos 2011 Salı

6 4 Handikap Firefox!

6 <p> Firefox'tan daha fazla değil 4! Firefox, 6 dönelim, bunu yapmak değildir? İşte yeni Firefox aşan için 4 ana nedenidir! Burada önce, 4 önemli listelemiştik Firefox 6 geçmek için. Ancak, yeni Firefox ...</ p aşan için önemli nedenleri vardır> <p> son Firefox 6 resmen yayınlandı. Bazı otomatik güncelleme ya da yeni bir tarayıcı yükseltme indirerek, kimimiz hala yükseltme haber değil. Mozilla uyarı bilinen olmadığı zaman ortaya çıkar, ancak geçmesine neden bu 4 nedenleri hakkında düşünmek için biraz daha fazla.

<p> 1 Firefox 4.2 </ p> <p> 6, Firefox, Firefox 4 ile karşılaştırıldığında büyük bir yenilik var. Firefox 4 ila 5 karşılaşmamıştık Firefox için geçen önemli bir değişiklik olduğu için. Bu Firefox yanı sıra 7 de yakında yayınlanması planlanıyor.

<p> tamir ve düzeltme güvenlik ihlalleri, tarayıcının yeni sürümü. Çünkü, bu küçük eklemeler ve düzenlemeler için mümkün olduğunu söylüyorlar. 6, Firefox, Firefox 4.2 Yani aslında çağırmanız gerekir. Nummalarını serbest Mozilla bunun farkına vardı ve ortadan kaldırmak istiyor.

Bu yeni Firefox <p> aşan için bir neden olsa da, yaygın olarak Mozilla'nın sürümü kullanılan ruhumuzu standartları terk sallar. BT yöneticileri, "yeni sürüm" bir kabus anlamına gelir, her altı haftada PC'ler, yüzlerce ya da binlerce yönetebilirsiniz. 2. Firefox düşüş uzun </ p> oldu <p> Firefox uzun bir düşüş olmuştur. Geçtiğimiz Eylül ayından bu yana yüzde 40 daha fazla pazar payı Chrome Google'ın tarayıcı pazar payı, yüzde 5,5 artmış olsa da. Firefox, bu dönemde yüzde 1,5 düştü. İki de benzer özellikleri ve Chrome tarayıcısı </ p> devam <p> 3 Plug-ins </ p> şikayet <p> yeni versiyonu, bir çok add-on çalışmadığını ortaya çıkarmaktadır. Her bir plug-in yeni sürümü ile uyumluluk sorunu ile çalışması gerekir.

<p> 4 Tarayıcılar, </ p> gider doğru dışarı 6 <p> Firefox, Firefox için 5 "iş bitiyor." Mozilla çalıştırmayan yama açıklamak için artık Mozilla tarayıcı tarafından desteklenmez. 6 güvenlik açıklarını kapatmak için Firefox değiştirmek gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder