21 Ağustos 2011 Pazar

ATMs''fingerprint''period!

yeni bir dönemin <p> nakit para çekme makineleri devraldı. Şimdi kartı taşıma ve parola </ p> sona eren dönem girmek için banka ya da kredi kartı, ATM kartı, tüm banka işlemleri hareket <p> kaybetme konusunda endişelenmenize mümkün olacak.

<p> Ziraat Bankası, son zamanlarda biyometrik bankacılık hizmeti aktif hale getirir. Nakit makineleri, müşterilerin el izlerini tanıyacaktır. ATM'ler doğrudan bankacılık işlemleri yapmak için müşteri için özel olarak hazırlanmış içine elini koydu. Ziraat Bankası önce bu müşteri için, merkezleri kayıt sistemi el izini kurulacaktır.

Vücut sıcaklığı <p> müşteri duyarlı sistem, bankamatikteki içine elini koydu. Nakit para, yatırım, havaleler, ödeme emirleri, fatura ödemeleri gibi birçok bankacılık işlemlerini gerçekleştirmek için, doğrudan müşteriye bağlı olacak Bankamatikteki bölümleri Bankamatikte süreci tamamlandığında, kullanıcılar, ödeme işlemi ekran uyarı mektubu görünecektir. Ziraat Bankası yetkilileri, sistem üzerinde uzun süre çalıştım, her türlü çalışmaların tamamlanması açısından güvenlik, dedi.

Olduðunu <p> farklı insanlar belirtileri avuç içinde farklı ifade eden yetkililer, "banka müşteri bizim bankanın bilgi sistemi kurtarmak için elini aşağı izlemek için bu sistem için, gelecek. Ellerini ellerinin içine yerleştirdikten sonra, müşterilerimiz yapacak bankamatikte işlem, müşteri olarak, sistem otomatik olarak tanır. şifre kartı, banka ATM süreci unutmak gerek kalmadan taşımak zorunda kalmadan, kullanıcıların her türlü yapabilirsiniz. "Dedi. Kim müşterilerin hayatları boyunca bir değişiklik olmayacak, onlar vurguladı hatırlamak için, ve şifre alacak kopyalanır, yetkililerin avuç damar yapısını ifade hiç değişmedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder