21 Ağustos 2011 Pazar

Dokunma kim sevmez!

Bazen bir tutucuya <p> entegre Bluetooth bağlantısı ve kablosuz mevcuttur ve bazen bu cihazların kullanımı kolaylaştırıyor.iPad iPhone ve iPhone sahipleri, özellikle senaryo yazmaya zor olabilir. Ancak, zamanla, cihazların bu engeli aşmak için geliştirilen ediliyor. Bazen, bazen kablosuz cihazlarla kullanılabilen kılıf entegre bir bluetooth bağlantısı, iPhone kullanmak için kolay yapar. İşte bu cihazların bazıları ...</ p> Minikey'in özelliği telefonları, sürgülü kapı altında Nuu <p> MinikeyiPhone bir QWERTY klavye kapsayan kılıf gibi. Birçok klavye çok daha yararlı Minikey telefon, birkaç ekstra özellikler sunuyor ve iPhone ile Bluetooth üzerinden iletişim. Hızla seçmek kesmek için "cmd" tuşu ile klavye arkadan aydınlatma, kopyalama ve yapıştırma olabilir. Bir düğme ile klavyeden girdi karakterleri ve ekran değişiklikleri yapılabiliyor.Verbatim Bluetooth Cep Klavye iPhone için bilinen ve iPad aksesuar ürünleri üreten meşgul Verbatim veri depolama ürünleri şirketi için klavye. Son olarak, teknoloji marketleri olası denilen Verbatim 97.537 Bluetooth Cep Klavye klavye üretir.

Klavye, 2 AAA pil <p> iPad ve / veya iPhone ile çalışır Bluetooth ile kablosuz bağlanır. Yaklaşık 18 x 16 x boy klavye ultra-kompat tasarımı ile 5 cm.

<p> ILuv Bluetooth KeyboardiLuv Profesyonel Case Profesyonel Kasa aslında bir durumda iPad 2. IPad 2 resim, bir dizüstü bilgisayar sarılmış Kılıf neredeyse iPad2'yi kullanılır. Bir deri ceket kolayca hareketli iLuv'un üst düğmeleri kullanabilirsiniz. Tuşların boyutu anımsatan, netbook tuşları.

Android ve iOS'e aygıtları ile KeyboardThumb <p> Parmak Klavye. Gamepad'ini iPad gibi bir oyun konsolu, özellikle büyük ekran, klavye gibi cihazları iyi bir sonuç. Q Klavye klavye, cep telefonu gibi sadece iki elin iki parmak ile yazmaya tuutulup yandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder