21 Ağustos 2011 Pazar

Pentagon'un yeni sosyal ağların amacı!

Sosyal ağlar sayesinde, karışıklığı <p> kaldırılması, izlenmesi ve yapılacak manipülasyon önlemek istiyorsanız Pentagon. Projenin amacı, Sosyal ağlar, izlemek, "Birleşik Devletler yurtdışından bana manipüle! Git" ve Savunma araştırma bütçesi 42 milyon dolar tahsis etmiştir US Department işlemek için. Ortamaları fayda yaratmak için bu bütçe gelişmeleri gibi sosyal ağların ülke "Arap Bahar" Pentagon dışında onlar yönlendirir. Ayrıca, bu birim de sahte hesaplar açarak yönlendirme yapmak için yazılım geliştirmeyi amaçlamaktadır. Dispatcher sosyal ağlar, ABD Savunma Bakanlığı için bir tehdit olarak algılar ve eylem iddiaları gördüğünüz gibi kapanma yerine, bilgi toplamak için. Bu nedenle, zaman gelişmeleri izlemek için yöntemler geliştirmek.

ABD'de YouTube gibi video paylaşım siteleri, Facebook, Twitter, Linkedin ve diğer sosyal ağlar erişim kullanıcıları milyonlarca ABD <p> yüzlerce WATCH, sürekli olarak izlenir. Girişimleri anda monitörü alınması gereken önlemler hakkında bir yaygara yapmak isteyen bireyler ve gruplar tarafından. Savunma, Afganistan ve Irak gibi terör örgütleri, Anonim takip Amerika Birleşik Devletleri içinde bu tür kuruluşlar gibi savaş bölgelerinde Bakanlığı'na bağlı DARPA NPL önce karışıklık çıkarmak için çalışır.

sosyal ağlar, yani izlerken başka uygulamaya manipüle etmek için farklı yöntemler rota <p> Savunma US Department,. Bunun için, kamu sahte hesaplar oluşturarak yönlenecektir. ABD dışında, özellikle İngilizce dışındaki dillerde, yazılım karışıklıklar yoluyla Ortadoğu'da hizmet etmek için sahte hesaplar ve onların sosyal ağlar üzerinden örgütlenmesini sağlayacak olacak. Hemen ekranda gördüğünüz ne inanan ve Orta Doğu, ABD Savunma Bakanlığı kadar harekete geçmeye eğitimsiz popülasyonları da suçlular ve siber teröristlerin dikkat çekti.

Dijital pazarlama ajansları <p> kullanılıyorSosyal ağların tehditlere rağmen, 10 milyon ve 28 milyon Facebook kullanıcı tarafından görmezlikten gelemez. Devlet başkanı ve kurumların değil, tüm siyasi partiler tarafından kullanılan iletişim araçlarını kullanmak Bugün büyük bir hata olarak görülüyor. Her markanın, ağlar gördüğü gibi artık dijital pazarlamanın en önemli kanalları.

Sosyal ağlar gibi tehditler kullanılan hedef seçtiği hızla <p> Koobface botnet saldırı Web 2.0 tabanlı bir ortamda büyüyor.

<p> phish için çok kolay bir Facebook kullanıcıları. Ucu koymak linklere tıklayın hediyeler sağlamak için yeterli.

<p> - Truva atları, bilgisayara aktarılan artık çok kolay. Sonra, Truva atları, sosyal ağ, kullanıcı hareketlerini şifreler de dahil olmak üzere, her tür bilgiyi ele kaydetti.

<p> - Veri kaybı nedeniyle daha fazla sosyal ağlar üzerinde izler oluşur. Birçok kurum, sosyal ağların kullanımını sınırlar.

<p> GÜVENİLİR kurum ve isimleri teşebbüs manipülasyon kullanımı çok kolaydır. Resim ve video, hatta medyayı kullanarak manipüle edilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder