21 Ağustos 2011 Pazar

En iyi 7 Google + oyunu! (Fotoğraf)

Google deney, iyi <p> ​​7 + oyunu! Oyun, Google + 'ın en iyi oyun 7 seçim çalışmalarında el atma ... İşte Google + takım oyunu ... Google'ın sosyal ağ, en önemli oyunlar eksiklikleri biridir Google +, yeni bir adım harikaları geçenlerde kazandı. Başlangıç ​​16 oyun sunan Google, kaliteli oyun talep bekliyor olabilir.

<p> Google + bazı oyunlarda Facebook kullanıcılara karşı oynamak mümkün. Buna ek olarak, site ve kalan arkadaşlarınızın bağışlayabiliyorsunuz ruhlar ile oynamak için arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Güncellemeleri oyunlar, oyun, canlı bir sayfa hale getirilmesi sağlanacaktır.

Bu yazı <p> Google size ilk olarak oynamanızı tavsiye + '7 oyunu hazırladık. 1. Angry Angry Birds, ünlü mobil oyun Birds'ü Google + düşündüğümüz birini görmek için mutsuz olmayacaktır. Oyunda aynı cebinde olarak, Google +, bu da domuz öldürmek için çalışan küçük bir kızgın kuş attı. Ama oyun fare ile oynamak, parmaklarınızı oynamak zevkli olmayabilir.

<p> Google + profil + oyunlar sayfanızın üst kısmında ulaşmak veya oyunlarda düğmesine basın, bu bağlantıyı ziyaret edin. 2. Facebook Edgeworld bina Edgeworld'ü şimdi Google, bu da oynayabilirsiniz ünlü bilim-kurgu oyunu oldu. Google için ayrı bir sunucu oyun bulunmamış + oynandığının nerede fark etmez. Edgeworld, Cerulean ve kentin terk grubu olarak adlandırılan bu konuda iyi bir oyun olması gerekir. 3. Flood-It! Sol üst blok ile başlayan oyun,. Aktif bir alanı temsil eder. Daha sonra, aktif alan ile temas blokları göre yeni bir renk seçmek için gerekli. Bu oyundan sonra, aktif alan komşu blokların her biri için, "akan". Amacınız aynı renk tüm oyun tahtası boya, 25 veya daha az hareket eder. 4. Canavar Dünya oyunu, limon koru ve güzel bir canavar ile küçük bir açılış yapan. Alanı süslemek için bazı öğeleri satmak ve robot arkadaşı Robert ile konuşmak alır. Amacınız, kendi canavar dünya kurmak. 5. Zynga Poker Edgeworld, Facebook bir multiplayer oyun Zynga Poker gibi. Oyun Google için farklı sunucularda + Facebook kullanıcılarının karşı oynamasına izin verilir. Ama sadece aynı platform, kullanıcıların (rastgele bir rakip seçmediyseniz) davet izin verilir. 6. Rağmen 2001 yılında Bejeweled Bejeweled Blitz Beta ilk, son zamanlarda inanılmaz bir yeni platformlar için bir itibar kazandı. Diğer bejeweled oyunları gibi bu oyun aynı zamanda en az üç ortak hareket ettirin ve onları maç çıkarmak için çalışıyor. 7. Collapse! Bejeweled'a patlama benzeri oyunlar, bulmacalar ve hız getiriyor. Oyunu bir dakika sürer, her parçası ile daha iyi geliyor. (3 ya da daha fazla blok gruplar tıklayarak aynı renk) ekran kaldırarak oyun temizlemek için çalışıyor ekranda engeller. Google + oyunlar oyunu daha fazla sosyal haklar "bağışlama" fonksiyonu sağlar yapar, arkadaşlarınızın sizin "sağ" bağış bulunmalarını sormak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder