21 Ağustos 2011 Pazar

İnternet üzerinden alışveriş yapmak için ikinci darbe!

<p> Eşyadaki muafiyet sınırı yurt dışından 75 milyon euro! Nisan, bir değişiklikle, yurt dışından gelen mallar için vergi muafiyeti, posta, kargo ve muafiyet, ticari amaçlar için kullanımı önlemek için bir tedbir olmuştur, sadece gerçek kişi ve 150 euro yararlanmak için özel hükümler getirdi. Bu muafiyet, sürekli aynı kişinin yararlanmak tespit edilmesi halinde, sınırlama muafiyet kullanım rapor araçlar.

Yurtdışında <p> posta ya da kurye hızlı eşyadaki muafiyet sınırı 150 euro, 75 Euro'luk bir ay azalır üzerinden yeni bir uygulama ile. , Sayılı Gümrük Kanununun 4458 Bazı Maddelerinin Uygulanmasına İlişkin Bakanlar Kurulu Kararı Konseyi değişiklikler yapmıştır. Resmi Gazete'de, önemli değişiklikler posta ya da kurye yoluyla gelen malların tarihinde yürürlüğe yeni düzenleme, hızlı yapılmıştır.

<p> Buna göre, Türkiye, posta yoluyla veya hızlı gümrük kargo taşımacılığı bir kişi, toplam 75 Euroyu geçmeyen malların sevkiyat muafiyet uygulanır başına maliyet. Yeni düzenleme, distinction''''commercial miktarı ve niteliği, yanı sıra, gerçek kişiler veya mal tüzel kişiler giderilmeli, muafiyet kapsamına alındı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı yetkilileri, posta € 75 altında olarak tanımlanan hızlı kargo yoluyla gelen malların yüzde 95 yurt dışında, postane ve kurye şirketleri önce yapılan bir araştırmaya göre.

DİĞER <p> makale yerel sicili, Türk Uluslararası Gemi Sicili veya Milli Gemi Sicili iletişime Belgesi tarihinden itibaren en geç 1 yıl içinde yapılan düzenlemeler ile serbest dolaşımı HÜKÜMLERGemilerin bayrağı tanıtımı ile ilgili doğru kaydedilir malzemenin tanınırken, deniz ve hava ulaşım ve işletilmesi de muafiyet kapsamı genişletti. Bu şekilde, malzemenin yanı sıra malzeme olanağı muafiyet gönderildi getirdi.

Yeni düzenleme ile yolcu veya mal, posta servisi ve, ödül ya da yetki dolaylı koşulları yapan hızlı kargo taşımacılığı şirketlerinden <p>. Bu şekilde, uygulamada gümrük birliğinin sağlanması amaçlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder