23 Ağustos 2011 Salı

iTunes'a rakip!

Vudu film video oyun <p> ABD perakende devi Walmart, film endüstrisi, Amazon ve Sony aldı.ABD 'perakende devi Walmart daha büyük bir payını güçlendirmek sağlayan şirket internet adresinde, ülkenin en büyük online biri haline gelmiştir film sağlayıcıları. Bir yıl önce kendi web sitesi Vudu video oynatma ve online film sektörü, Sony ve Amazon geride bıraktığı pasta payı yerlerde film kiralama hizmeti zincirinin satın aldı. Perakende devi yeni iTunes rakip.

Medya araştırma firması Screen Digest <p> IHS, Walmart ve Hollywood DVD satışları, ülkenin en son yayımlanan bir raporda, 2010 yılında, şirketin 3,5 milyar dolar gelir oldu.

DVD'ler <p> FİYAT KIRDIAncak fiziksel satış Genel düşüş agresif tedbirler almak şirket itti ve geçen yıl online film sağlayıcı Vudu'yu satın aldı. Fiyat indirimleri mağazalar pazar payını artırmak için uygulanan bir politika benimsemiştir. Bu şekilde, geçen yılın Voodoo ilk yarısında yüzde 1 pay, yüzde 5,3 piyasaya sürdü. Sony PlayStation Store'dan payı bu yılın ilk yarısında artış, güvenlik nedenlerinden dolayı kapalı olması konumundadır.

487 MİLYON DOLAR KEK <p> Walmart iTunes yakalamak için uzun bir yol var çok önünde tutarak hızlı artışa rağmen, Vudu'nun yüzde yüzde 65,8 pazar aittir. Walmart online film servis, müşteri hizmetleri iPad yeni bir uygulama başlattı "her zaman, her yerde" sloganı. ABD yılın ilk yarısında online film satış ve kiralama pazarı 229 milyon dolara yükselmiştir. Pazar büyüklüğü 2011 yılı sonunda 487 milyon US $ ulaşması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder