23 Ağustos 2011 Salı

Japonya radyasyon kurtarır mı?

Bir deprem emeceği <p> ​​ayçiçeği ekili düşündükten sonra Fukuşima'dan Japonya'da radyasyon sızdırdı.

Koyu Abe,''Fukuşima'ya görünmez ve kolayca eriyip Tapınağı <p> Joenji başrahip, bu kış çok long''he sürecek kar getirdi kar yağmış diyor.

<p> yerel halkın moral kaldırın ve emeceği radyasyon büyümek ve dağıtmak için ayçiçeği ve diğer ürünlerin düşündüm keşişbaşı Abe,''Biz emeceği radyasyon, ayçiçeği, kolza ve horozibiğini domuzotu tren düşündüm. Şimdiye kadar, en az 200 bin ayçiçeği tohumları ekti ve çoğaltabilirsiniz. Abe radyasyon botanik ile müdahale yardımcı 100 gönüllüler hakkında Fukuşima'da''saying dikilmiş en az 8 milyon ayçiçeği vardır.

26 Nisan 1986 tarihinde Çernobil güç istasyonu, ayçiçeği, havuzlarda kullanılan radyoaktif sezyumunu kaldırmak için Ukrayna <p> en büyük nükleer kazası.

Durgunluk <p> ÜMİTBaşkeşiş Abe, afet ve yapmamanın halkına umut vermek için, halsiz duygu devirmek sadece emin bir çare olabilir.

Gönüllü the''hundreds Tomoe <p> 38 yaşındaki gönüllü, ayçiçeği toplamak için bize geldi. Bu, meslek radyasyon (potansiyel), ayçiçeği ve diğer ürünlerin ekim Akiba Mura sorunlu bölgeye yakın bir yerde oturan, radiation''saying kayıpları unutmak yardımcı olur. Akiba tırmıktan bahçe, sebze ve meyve dükkanı utanç take''very. Ben hayatımda görmedim. Ama şimdi, benim bahçe böğürtlen, yaban mersini ve bu yıl düşünürken,''diye yemeyebileceğimi onları diyor.

Tarım-Orman-Balıkçılık, o zaman karar uzak arazi nasıl <p> Japon Bakanlığı devlet, Abe, kedi başına kontamine toprak toplamak için karar verdi. Abe,''hane halkı 3 büyük çanta kilogram başına 30 alırsınız. (Tapınak yerleştirilen yaklaşık) Şimdiye kadar 200'den fazla çanta aldı. Bu felaketin üstesinden gelmek için tam yüz gerekir. Her bireyin working''he durumu düzeltmek için gereken coşkuyla diyor.

<p> Çernobil felaketinden bu yana, 25 yıl önce 80 bin kişi bölgeden tahliye edildi Dai-Fukushima Nükleer Santrali kazası ile en kötü nükleer kaza.

Bitki <p> ​​sığır uzak 100 kilometre kadar Alanları, sebze, süt ürünleri, deniz ürünleri ve su radyasyon algılama oranı yüksek oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder