21 Ağustos 2011 Pazar

Kadınlarda infertilite nedeni bulundu!

Kadınlarda kısırlık önemli nedenlerinden biridir <p> bilim adamları, yumurta hücresi, ya da eksik kromozomlar meydana buldu.Bilim erkeklerin neden, kısırlık, yumurta hücreleri, fazla veya eksik kromozom başlıca nedenleri arasında kadınlarda daha fazla oluşma nedeni bulundu. Bu durumda, sistem bölünmesi sorumlu kromozomların hücre oluşum aşamasında çok net hata bulundu.

bu süreç <p>, her hücre hücrenin iki zıt kutup sentromerik kromozom ortalarına doğru uzanır. Tutunan sentromer, balıkçılık, kromozomların kutuplara doğru ters mili daralma ikiye ayrılıyor almış gibi.

Iğ iplikleri kromozomların eklemek için, Cell dergisinde <p> yayınlanan araştırma sonuçlarına göre, çoğu zaman doğru noktada özlüyor. Kromozomlar iğ iplikleri ilk kez tutunabiliyor bölmek için doğru yerde bulundu nadiren.

doğru noktayı bulana kadar çalışma, Avrupa Moleküler Biyoloji Laboratuvarı bilim adamı, Oca Ellenberg, ilk denemeleri yüzde 90 mil yol açtı <p> yanlış olduğunu, pek çok deney yapmak olduğunu söyledi.

<p> Bilim adamları, bu hata genellikle, yumurta hücresi ilave veya eksik kromozom bildirdi sistemi için sorumlu olabilir.

<p> Mil böylece şaşırmasının hedefleri sadece söz konusu bilim adamlarının, mili mitoz ve mayoz bölünme, mayoz uzadığına yaklaşık 80 farklı noktalarının yanı sıra sadece iki puan daha büyük bir yumurta hücresinin işaret mayoz, mitoz ve mayoz bölünme görüldüğü gibi, bu hata olduğunu gösterir oluşturulması.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder