21 Ağustos 2011 Pazar

Philips, tasarruf etmenin tam zamanı!

Ülkem önlemlerin sadece tasarruf değil, küresel gelişmeler ile büyümeye devam eden, yatırım yapmaya devam ederken, Philips Aydınlatma <p> Kırımlı'nın, aydınlatma ve ev elektroniği geleceğe ünlü marka Philips açıklamaları tutuyor.Dünyaca ışık tasarrufu Genel Müdür yenilikçi teknolojiler. Philips ile 2. Çeyrek 'tasarruf planı, aynı zamanda 500 milyon euro, 1,5 milyar euro Ar-Ge açıkladı katkıda bulunmaya devam ediyor.

<p> aydınlatma sektörü toplam enerji tüketiminin% 20, eski teknolojilerin kullanıldığı takdirde ayda 20 kilo ile ilgili yeni tasarruflu ampuller yerine, yılda elektrik faturası tasarrufu lira'lık 240 olabilir. Bu çerçevede, yeşil% 70, bu yıl, ürün hattı gibi, Philips çalışmalarını hızlandırmıştır ve çevre dostu ürünler akkor tasarrufsuz satışı durduruyor.

Kırım <p>: </ p> "yapıyor, Philips ile Boğaz Köprüsü kaydedilmesi" Benim ülkem, Philips Aydınlatma Kırım <p> Genel Müdürü. "Bu anlamda, önemli bir talep, ve ürünleri tasarrufu devam. Piyasası da bu süreci takip etmeye başladım. LED aydınlatma teknolojisi, özellikle bu zamanda, hızla ilerliyor. Buna ek olarak, ışığın rengi, isteğe bağlı kontrol üniteleri tonunu değiştirebilirsiniz, aynı zamanda büyük bir etki uyandırmaktadır. "Dedi. Gerçekleşti ve aydınlatma, Kırım halkının ruh halini etkiler daha sağlıklı ve huzurlu bir yaşam için bu konuya büyük ilgi gösteren bir dijital devrim Aydınlatma sözlerine ekledi.

<p> aydınlatma kimlikler "Philips, çok özel bir strateji var. Brandenburg Kapısı'nın dünyanın simgeleri, Eyfel Kulesi, Sidney Opera Philips'in aydınlatma kadar oluyor. Türkiye'nin birçok illerinde artan trendi ile büyük şehirler ve kasabalar nüfusu kendi kimliklerini oluşturmaya başladı. Kulesi Askeri Lisesi İstanbul, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Boğaziçi Köprüsü'de ikonlardandır Philips'in yüksek güç ışıklı LED teknolojisi. Boğaz Köprüsü, özellikle% 80 tasarruf bulmak için oldukça dikkat çekicidir. "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder