21 Ağustos 2011 Pazar

Güvenli online test sürecine giriyor!

<p> Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), test tarafından yapılan bir düzenleme devreye alma girecek.Hizmetten faydalanmak isteyen abonelerine, Ağustos 22 Güvenli Internet Servisi, 22 Kasım Pazartesi günü başlayacak''family''or ' 'child''to istemediğiniz profilleri, bir mevcut durum devam edecektir.

Güvenli İnternet Servis, tamamen isteğe bağlı <p> satın alma olacak. İnternet servis sağlayıcıları, bu hizmeti seçen aboneler, profilleri de dahil olmak üzere iki farklı profiller şeklinde''child''and''family''will sunuyoruz.

Bu hizmet <p> Aboneler sözleşme imzalanması, çağrı merkezi veya web sitesi bildirebilecek aracılığıyla operatöre abonelik için isteklerini alır ve bu hizmeti ücretsiz olarak sunacak.

Internet servis sağlayıcıları <p> sol devre dışı edilebilir bir kullanıcı adı ve şifrenizi düzenleyin Internet yayınlanan profil profiller arasında geçiş yapılabilir, ya da 'servis' ile abonelere verilecek.

Internet uyarıcı ve bilgilendirici bir sayfa tarafından tasarlanmış olmak istiyorum <p> aboneleri nedeniyle bloke edilen İnternet sitelerine erişim Profilleri yönlenecektir.

Operasyon Güvenli İnternet Servis Yönetim Kurulu tarafından belirlenecek kriterler altında engellenen internet sitelerinin kurulması listeleri için <p> Güvenli Internet Servisi,.

<p> Kurul, 11 üye Aile ve Sosyal Politika Bakanlığı'nın koordinasyonu altında kurulacaktır. Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politika 3, Internet Kurulu 2, 2 BTK'dan, ve psikoloji, pedagoji, sosyoloji ve diğer ilgili alanlarda uzmanlık Kurulu tarafından seçilen 8 kişi BTK 4 üye Aile ve Sosyal Politika Bakanlığı tarafından teklif edilecek engellenen sitelerin listesini belirlemek için ilkeler çerçevesinde belirlenir ortaya çıkar.

BTK Güvenli İnternet Servis kapsamında uygulama yapmak ve itiraz etmek mümkün olabilir mi değerlendirirken <p> Kullanıcılar ve internet sitesi sahipleri, web siteleri,.

<p> İnternet servis sağlayıcıları, Güvenli İnternet Hizmetleri gereksiz sunum kapsamında geliştirilen donanım ve yazılım çözümleri kuracak.

Operatörler <p> Güvenli İnternet Hizmeti, gerekli tüm altyapı ve uygulama çalışmalarını sunmak için test süreci başlamadan önce hazır olacak. Test süreci, BBC operatörleri, 22 Kasım 2011 Ağustos 22 tarihlerinde olacak. 22 Kasım hizmet sunulacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder