21 Ağustos 2011 Pazar

6 - 4 Nedenleri Firefox!

Firefox <p> 6 geçmek için 4 neden! Firefox ne tür bir hareket 6, neden bu 4 fikrinizi değiştirirseniz, karar veremiyorum! Mozilla, Firefox, 100'den fazla arka plan 6 değişiklik yaptı. Bu değişikliklerin bir kaç en son sürümü tarayıcınızı yükseltmek için buna değer yaparsa.

Önceki sürümüne göre daha hızlı Mozilla Firefox <p> 6 açılış, göre. Gruplar, özellikle bu özelliği kullanarak sekmeler şeklinde Panarama yöneten göreceksiniz. Başlangıçta Firefox birkaç sekme açmak için yavaşladı.

Laptop Magazine Dan Howley'e <p> Firefox 6 göre, aslında bir önceki sürümünden daha yavaştır. Howley, Barışçı, Java 6 ve Firefox tarayıcıları ile tarayıcı performansını ölçen edinilmiş 4572 puan (daha yüksek bir skor daha iyi) performansını test ettik. Bu skor, Firefox biraz daha düşük göre, en fazla 5 4733 kazandı. IE9, Krom Peacemaker'da 4830 noktaları alırken, 8400 puan aldı.

<p> Ancak, hız testleri yanıltıcı olabilir. Firefox 6, önceki sürümlerinde daha kısa alt puanları, kullanıcılar daha hızlı açısından hissedilir olabilir. Görünen URL, yaklaşık 6 yeni güvenlik işleviFirefox yönetici adres çubuğuna izin ver: erişim izinleri mümkün.URL görüş yazmak: Firefox 6 yükseltmek için başka bir sebep göster, tarayıcınızın adres olabilir. Firefox, şimdi daha farklı göstermek etki alanı kısmı için web adresleri. Örneğin, http://www.veteknoloji.com/forum veteknoloji.com görüntüle parçası olarak vurgulanır.

<p> Güvenlik: Firefox 6 yeni yöneticisi izin ver, tarayıcı güvenliği daha da yüksektir. Bu fonksiyon sayesinde herhangi bir sitede izinleri, "about: izinleri" adres çubuğunda yazılı düzenlemek mümkün olur. Burada kabul edilecektir sitelerinden Çerezler, ayarları paylaşılan ve benzeri yapılandırmak mümkün hangileriyle're.

<p> Ücretsiz: 6 ücretsiz yükseltme ücretsiz Firefox çok önemli bir nedeni görünmüyor, direnmek zor hale getirir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder