21 Ağustos 2011 Pazar

Apple aynı zamanda ona müdahale!

3G Apple MacBook <p> satışı EngellediBRÜKSEL! Apple'ın yeni kurbanın hemen her şeyi Ön biz 2007 yılında müdahale etmek için kullanılır ... Son zamanlarda açık artırma sitesi eBay, çok ilginç. 2007 yılında, Apple MacBook prototip ve eBay'de satışa birkaç gün kaldı. 3G anten ve devlet ulaştı ve bu ürünün satışı durdurmak için müdahale eBay sordu Apple olay tarihinden itibaren eBay'de açık artırmada 70 bin dolar ile MacBook prototipi. Gerçekleşemeden ilginç ürün Apple'ın satış için talep yerine koy eBay sitesinden kaldırıldı.

Herhangi bir <p> satışa sunulan Apple'ın ürün değildir daha fazla öne çıkıyor istiyorum, ama bu konuda çok geç geldi vermedi. Bu forumlar, özellikle de MacBook prototipi ilginç bir hikaye vermedi kimin ortaya çıkmaktadır. Apple'ın patent cihaz eBay'de özel bir satıcı olarak, bu cihaz ilk Craiglist görüldü ve oradan satın aldı, dedi.

Apple prototip anten dışında patent <p> 3G olmasına rağmen piyasada bir bilgisayar sürmedi. Ancak, Amerika Birleşik Devletleri'nin en 3G anten kullanıldı sadece birkaç Windows tabanlı dizüstü bilgisayar sattı. Ama bu ilginç bir fikir olduğunu asla yaygınlaşamadı ...</ p>

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder