21 Ağustos 2011 Pazar

Puanlar çizilir?

En popüler oyunlar, Street Fighters, beklenmedik bir kahraman <p> Fighters Capcom Entertainment, Inc el sıkıştı.Street yaratıcısı. bir anlaşma imzaladı karışıklık karıştı. Gündemine bir bomba gibi bir el sıkışma ile oyun topluluğu ile işbirliği şirket için Sanrio Hello Kitty karakteri düştü. Bir sürü spekülasyonlara yol açmıştır işbirliği olasılığı üzerine bir oyun ile ilgili tartışmalar başlatılıyor. Hello Kitty hayranları şiddetle eleştiren basın açıklaması oyunu Street Fighters içinde yer almak için, Capcom durumun açıklığa kavuşturulması.

2012 yılında başlayacak yeni bir proje için açıklamasına <p> anlaşmaya göre, Capcom, Street Sanrio gelen Fighters ve Hello Kitty karakterleri bir araya getirecek. Hello Kitty temalı ürünlerin tüm dünyada çok popüler İşbirliği Sokak Fighters'taki savaşçıların giysilerini yer alması sayılabilir. Hello Kitty Sokak Roman kahramanları kostümleri gibi T-shirt, çanta, yastık temalı ürünler yer alacak.

Şu anda, ürünleri <p> ​​oyuncular imalatı anlaşması hala üzgün ve bu oyunda karakter alt satırında, Hello Kitty sert mücadele ortamına adapte beklenen durumda olacağımerakla tatlılık kolektif bir sembolü karşı karşıya.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder