21 Ağustos 2011 Pazar

Gelecek insansız bombardıman uçakları! (Fotoğraf)

Genel atomics Predator ve Reaper <p> uzaktan kumandalı hava araçları gibi savaş sırasında savaşçılara karşı operasyonlarında kullanılıyor.Afganistan bugün saldırılarını insansız hava araçları yol açtı. 7 yıl boyunca ABD Ordusu sınırları içinde, şimdi, insansız hava araçları vurmak için hedefliyor.

Haber dergisi <p> ​​Savaş Uçağı göre, 2018 yılında bir insansız uçak-insansız Uçak Sistemi (UAS), insansız Taşıyıcı Grup 4, ve UAS-Havadan başlatılan Gözetim ve Taarruz Sistemi (UCLASS) olarak görev yapacak. Bu arada, Yeni Nesil Air Dominance (NGAD) ve 2020 katılacak.UCLASS sistemleri etrafında savaşlar Uzun menzilli, kalıcı grev: Yatırımlar, savunma araçları ve yeni insansız hava araçları üzerinde duruluyor. Genel atomik firma, bu yılki Paris Air Show, Avenger hediyeler kullanan yönlendirilmiş enerji silah.

UCAS <p> D; Bu programı Quadrennnial 2005 Baldwin J-UCAS'ları s Defense, yönlendirme sonra Amerikan donanması yeniden ortaya çıktı. Deniz Kuvvetleri, uçak gemisi tabanlı UCAS D'lerin insansız uçak dedi kritik teknolojilerin gelişmesi ile. Northrop Grumman şirketi, 2007 yılında 636 milyon dolarlık bir UCAS-D ile bir anlaşma yaptı.

testle Şubat AV1 aerodinamiklerinin aracı beri <p> ​​UCAS-Ge programı çerçevesinde işleyen ikiden fazla yapıldı. Sinek ve bölünmüş bloklar bir dizi test etmek için AV1 ve AV2 sonraki adımlara UCAS-D uçak. Ilk bloğu AV1'in ilk uçuşunu bir parçası olacak ve 2012 yılı başına kadar sürecek. Bu yaz sonu veya sonbaharda AV2'nin bekleniyor.Gray Kartal geçmek için yüksek, düşük ve orta-track testler: Bu yılın sonunda, Amerikan ordusunun yeni MQ-1C uçuşlu Gri Kartal Orta İrtifa, uzun ömürlü insansız uçak geliştirilmiştir. Medya, RQ-5A Hunter uçak RQ-7B Shadow'ların ile gerçekleşecek dedi. Ancak ABD ordusu, bunun doğru olmadığını söyledi. 2009 yılında, Gri Kartal ilk Irak'ta konuşlanan 10 yıl içinde, 30 saat uçuş dayanıklılık UCLASS'daki sahip.Önümüzdeki daha ilginç uçak ile yeni bir platform göreceksiniz. Programa göre 2012/2041 için satın alma planı, NGAD kavram yarattı. Bu kavram, insansız bir uçak ve bir kuyruk içerir. Ancak yetkililer, bu konu hakkında daha fazla bilgi vermez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder