21 Ağustos 2011 Pazar

HP "PC" yorumu!

<p> HP, stratejik alternatifleri değerlendirmek! HP'den PC açıklama önemli bir parçası, daha sonra haber vücut ayıracağı geldi! HP'nin PC paylaşmıştık sizinle haber üretiminde dünyanın en büyük bilgisayar üreticilerinden çekilmeye makale. HP durum, henüz net bir karara şiddetle odaklanmış değildir bir açıklık olduğunu bugün yaptığı açıklamada. HP aşağıdaki açıklama payı: </ p> HP <p> bugün HP Yönetim Kurulu, yönetim ekibi, kişisel sistemler grubu, stratejik alternatiflerin değerlendirilmesi onun otoritesini ilan açıkladı. Şirketin yeniden yapılanma süreci ile kişisel bilgisayar (PC) veya diğer etkinlikler için alternatifler de ayrılması için çözümler arıyor.

Parlak bir geçmişi olan, yenilik ve teknoloji liderliğini <p> ​​kişisel sistemler grubu alanları, üstün çalışma performansı sektörün en çok kar amacı gütmeyen kuruluşların biri olarak bilinir. , 41 milyar $ Kişisel Sistemler Grubu, global pazar lideri tüketici PC'ler ve iş bilgisayarlarında cirosu ile dünyanın en büyük kişisel bilgisayar üreticisi, 2010 mali yılı.

Açıklamada, HP'nin radikal dönüşüm <p> uygulamaya koymak dedi sağlamak için onun planladıklarını söyledi. Bu planın en önemli unsurlarından biri olan HP yatırımlar, eşitlik ve büyük şirketler, küçük ve orta ölçekli işletmeler ve hükümet müşterilerine yönetimi, yaptığı açıklamada, yüksek değerli çözümler üzerinde daha fazla odaklanmak. HP Kişisel Sistemler Grubu, şirketin stratejik hedeflerine ulaşmak için alternatifler arayışı, karlı bir büyüme yakalamak ve hissedarlara daha yüksek değer sunmak yardımcı olacağına inandığını satır. HP, baskı işlemleri, bu işlemleri yazılım, hizmetler, sunucular, depolama ağı ile müşterilerine çalışmaları büyüyen bilgi tabanını yönetmek ve onları en önemli ihtiyaçlarını olmaya devam çözümler bulmak kadar uzanan bir portföy tamamladıktan sonra.

HP CEO'su Leo Apotheker <p>, konuya ilişkin olarak "kişisel sistemler grubu, aynı zamanda bizim değerlerimizi hissedarların yükseltme için alternatifler incelenmesi, ne kadar belirlenmesi, stratejik ve finansal gösterge odaklanmak güçlendirir" dedi. Apotheker da "Müşterilerimizin ihtiyaçlarını büyük ölçüde dağıtılmış ve uzun vadeli piyasa eğilimleri tarafından şekillendirilmektedir tüketilen nasıl teknoloji nasıl yeniden tanımlıyor. Ayrıca, Mart ayında değişen ihtiyaçlarına hitap ve HP bulut tabanlı yazılım çözümleri ile bir strateji çerçevesinde oluşturulur. O zamandan beri, bu pazar eğilimlerine ivme gözlenen. HP'nin yeni bir dönüşüm için ortaya çıkan fırsatları yakalamak için, bu gözlemlerin bir sonucu olarak, başka ne gibi adımlar atabileceğini düşünmeye başladı. Autonomy'nin kişisel sistemler grubu için alternatif arama, satın alma ile birlikte, HP, strateji tanımak ve daha iyi performans göstermeye inanıyorum rekabet etmek için daha iyi, "dedi.

<p> Kişisel bilgisayar pazarında, yeni bir form faktörü ve uygulama ekosistemleri ile çok hızlı bir şekilde değişiyor. , Bu gerçekler HP, kişisel sistemler grubu, inanan şirket ve şirket korumak için yeni yollar aramak bu hızla değişen teknoloji ve pazar liderliği konumunu kendini konumlandırma ışığında hissedarlarına fayda sağlayacaktır. Apotheker Apotheker'in açıklamalarıLeo açıklamada, konuyla ilgili olarak "kişisel sistemler grubu için yeni alternatifler, çalışmanın kişisel sistemler grubu performansını artıracak, daha etkili bir şekilde rekabet edecek ve hissedarları için daha yüksek değer sunmak inanıyorum. Kişisel Sistemler Grubu, etkin tedarik zinciri, yaygın satış ağı ve pazar geliştirilmiş modelleri ile pazar lideri konumundadır. "Dedi.

<p> Apotheker şunları söyledi: "Biz iş, müşteriler, iş ortakları ve çalışanları kişisel sistemler grubu daha iyi pozisyonlayabilmesi stratejik yatırım kararları alır ve daha fazla esneklik sağlamak özerlik inanıyorum ki alternatifleri." </ p> <p> Sonraki adımlar </ p> <p> HP yönetimi, mali ve yasal danışmanlar ve değiştirmek için en uygun stratejik alternatifleri inceler. Bu alternatifler, HP bilgisayar parçası, ya da farklı işlemler vücudundan ayrılmış ayrı bir şirket dediği gibi devam edilebilir. HP, yaklaşık olarak 12-18 ay içinde bu süreci tamamlamak için bekliyoruz.

Açıklamada, kişisel sistemler herhangi bir işlemin tamamlanması için grup ya da herhangi bir taahhüt daha belirtilen yapılabilir <p> söyledi. Şirket, HP yönetim kurulu, bir işlem ya da açıklama gelişmeleri dikkate almaz karar vermeden uygun stratejik alternatiflerin daha kapsamlı bir açıklama onaylar.

Çalışanları, iş ortakları ve müşteriler de büyük fırsatlar elde etmek için odaklanma gibi artan bir değer olarak HP hissedarları için uzun ama alternatif iş modelleri HP soruşturma Leo Apotheker <p> devamı ifadeler ". Bu değişim süreci, işimizin hala korurken Bizim odak tam olarak alacak. Güç sistemleri grup, çalışanları ve onların üstün yenilik bir yansıması, müşterilerine ve iş ortaklarına bağlılığını yansıtıyor. "Dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder