21 Ağustos 2011 Pazar

Ilk klinik onaylı malzemeler gençleştirir!

Bilim adamları bile 'kayıp yıllar' geri önlenmesi, eğlence <p> genetik değişiklikler, yaşlanma sürecinin bir çalışma organizmaların değiştiriyor.ABD değerleri için bu yapıyor var, bir konu hakkında konuşuyor. Yüzyıllar boyunca yaşam süresini uzatmanın yollarını arayan kanıtlanmış bilimsel yöntem düzinelerce. 100 yaşanabilir yaş: Bu soru, en yakın nesil cevap verebilir? Kaçınılmaz olarak, bazı insanlar ölüm kabus sona. Öyle ki kişi bu sonuç ve uzun süre yaşamak için daha sıradışı yollarla önlemek, dedi. Organizmaların değerlerini değiştirerek Bilim adamları, bu hedef uğruna genetik değişiklikler yapıyor. Ancak, tüm bu tıbbi prosedürler, bazı insanların garip, hatta itici vazgeçilmiyor dışında geleneksel yöntemlerle bulundu. Geri alınabilir kayıp yıl iddiası bile insanın elinin altında, TA-65 önlenebildiğini yaşlanma adı verilen bir madde ile, Amerika Birleşik Devletleri'nde yapılan bir araştırma. TA-65 olarak adlandırılan plug-in geri almak için zaman kullanımı ve ilk madde onaylı gıda bilim adamları, klinik gençleştirdiği söyledi. Toplanan 'çim geven' TA-65, Çin'in bir tür küçük ve özel bir şekilde harmanlanmış.

Hayat kısa telomer <p> TA-65 kromozom kısa Testleri telomer kısaltın önlediğini göstermektedir. Bu arada, ve sözde telomer DNA dizilimi, hücre içindeki bir yapı taşı organizmaların yaşlanmayı tetikler. Aynı zamanda hücreleri koruyucu kalkan görevi de üstlendi ne kadar kısa telomer, daha kısa yaşam beklentisi oranı. Öte yandan, bir yandan Yaşlanma, kanseri önleme çalışmaları için, telomer temel öncül birkaç kez ölen hücrelerin yerine bölünmüş yenilerinin oluşumunu sağlar. Son yıllarda, özellikle insan hayatının telomer uzunluğu ölçerek İngiltere olmak üzere birçok ülkede, ne kadar test kaldığına için yapılır. Aslında, anlaşma uyarınca, bazı sigorta şirketleri, sigorta müşterilerine telomerlerin zorunlu test eder. Kim, hayat sigortası, dikkate alınması gereken isteyen müşteriler, sigorta şirketleri zarar istiyorum, ama kısa bir yaşam gerilemiştir yok. Ancak, bu testler birçok ülkede şu anda yasal değildir. Telomer ölçümleri 2017 yılından bu yana İngiltere'de yasal hale gelmesi bekleniyor.

Bazı tıbbi bulgular olsa da, insanlar tarafından erken madde kullanımı uzattığına, TA-65 <p> Evcil hayvan yaşam inanılan olmasına rağmen. Uzmanlar, madde üzerinde bir süre araştırma yapmak, evcil hayvan mamalarına konulabileceğine için tavsiye vardır. Aslında, Sierra Nevada Bilim şirket faaliyet gösteren Amerika Birleşik Devletleri, TA-65 insanlar üzerinde kullanımı için onay almak için çabalar devam etmektedir. Ancak, bu süre beklemek olmayan insanların, köpek maması yemek için umutsuz olduğu düşünülen, bu ilgi bir sorun.

Bu yöntemler dışında bir reçeteli ilaç salgın <p> olmadan kullanılan ve tıp tarafından sağlanan enerji engelleyerek yaşlanma, pazar büyüklüğü gösterir. Japon bilim adamları tarafından yapılan ve dergide Bioscience yayınlanan bir araştırma, kahverengi alglerin hücre içinde bir madde, böylece cilt kırışıklıkları gençleştirdiğini iddiaları önlenmesi yenilediğini. Kahverengi deniz yosunu yosun maskesi kullanarak Birçok kozmetik şirketleri, satışa sunuyor. Nedeni hakkında araştırma arkasında hummalı bir think uygulamaya yosun yaklaşık yüzde 1 ile kozmetik sektöründe dünya çapında 200 milyar dolar hacme sahip. Malzeme gibi hap olarak piyasada satılan ve bazı ülkelerde mevcut ilaçların sayısına göre yasaklanmış kahverengi alg ve deniz yosunu gibi iç daha başka şekillerde tüketilmektedir. Yaşlanmasını önlemek için 'insan büyüme hormonu' olarak bilinen 'HGH' iddiası, yasadışı yollardan satılmaktadır. Ergenlikten sonra alınan ve büyük miktarlarda akromegali yayımlanan (kulak, el ve bacak bacak orantısız büyüme) neden olan hastalık, hormon hapları internet üzerinden işlem görmektedir. Bilinen bir kaçak olarak getirdiği yasadışı üzerinden Bulgaristan, Türkiye, bu ilaçların giriş belirlenir.

Uzun ömürlü ilçe <p> Nazilli daha makul sonuçlar belirtilen uygulamalara göre, Türkiye'de araştırma gelişmekte olan. , Akdeniz Üniversitesi Gerontoloji, Bölümü tarafından yapılan bir araştırmada, Ege ve Karadeniz bölgelerinde, yaşam beklentisi daha uzun gösterir. Son araştırmaya göre, Türkiye'de yaklaşık 100 yaşın üzerindeki 50 bin kişi, çoğu Aydın Nazilli bilinen şehrin nüfusu ile karşılaştırıldığında. Uzun yaşamın sırrı olarak sağlıklı beslenme alışkanlıkları ve aktif bir yaşam tarzının etkili olduğu düşünülmektedir. Uzmanları, beslenme ve spor uzun ömürlü anahtarı olduğunu ilan rağmen, bazı garip teknikleri dünyanın birçok yerinde uzun bir yaşam sunmak için uygulanır. Yılan şarabı, pek çok yöntem idrar tedavisinin garip olarak kabul edilebilir ne kadar etkili muhteviyatıyla dikkat bilinmemektedir. Daha uzun yaşamak isteyenler, birçok kişi bu ürünlerin bilimsel olarak kanıtlanmayan denemek için tereddüt ediyorlar.

<p> bir iddia uzatmak için bir hayat yaşamak için gençlerle birlikte zaman geçirmekten gençler zaman zaman öne sürmüştü. Hayvanlar üzerinde yapılan çalışmalar, zaman içinde siyah tüyleri vardır yaşlı kobay gösterisi ile birlikte yaşayan gençler. Ancak, insan ömrü uzattığına karşılaşılan herhangi bir bilimsel kanıt ile yaşayan gençler. Tarih, genç kadınlar gibi King David ömrünü uzatmak için iddia ediliyor. Eski Ahit, genç ve güzel kadın Abişag'ın, Hz olarak tanımlanır. David gençleştirdiği yazıyor. Bugün, Orta Doğu'nun bazı bölgelerinde kız, bu yolla, sağlıklı bir yaşam gerekçesiyle evlendiriliyor sağladı.

<p> Araştırma Nüfus yapan Çin'in Guangxi kuzeybatısında yılan şarap, 100 Bulunan bu bölgede görülür yaş üstü insanların sayısı. Konu ve bu kadar uzun yaşamanın sırrını bilmek istiyorum, bölgenin halkı Araştırma, uzmanlar, özel sırrı ölümsüzlük iksiri dayalı olduğunu söyledi. Bu karışımı içeriği genellikle bölgedeki biraz Bulantı insanlar tarafından tüketilmektedir. , Bazı sarp kayalar, yabani otlar, ve üç ay boyunca köpek penisler, bu şarap gibi maddelerin yamaçlarından toplanan Kırmızı benekli kertenkele, üç farklı zehirli yılanları, fermente pirinç yapılmış bir konteyner içinde bekleyen toprak. 1368 farklı sürüngen Elde edilen karışım karıştırıldıktan sonra altı ay süreyle dinlenmeye bırakılır ayıklar. Söylendiğine göre, ömrünü uzatmak için zehir gibi içki tadı, yaygın bir inanış var.

<p> umut insanların kriyoneji düşük sıcaklık fiziği, bir süre daha yaşamak isteyen insanlar için bir umut olarak doğmuş olan, vücutları dondurularak tedavi edilen hastaların durumunda gelecek. 'dondu' Alan ve İngiltere'de Sylvia Sinclair, öldükten sonra vücutlarının dondurmak isteyen çiftler biri. -200 Derece sıvı azot çift organlarının ölümlerin sonra getirilmesi, teknoloji bu soğuklukta diriltebilecek kaybedenler düzeyde tutulacaktır zamana kadar yaşar. Özellikle İngiltere ve dünyanın kriyoniks derneklerin ABD ve birçok ülkede. Bu dernekler, sonraki yaşam için iade edilmesini bekleyen kişiler için uygun bir ortam hazırlanmış kriyojenik dev termosların depolarda saklanır. Halen bu şekilde tedavi edilen hastalarda birlikleri üyeleri tutulmalı ve geleceğe sağlıklı olarak yaşamak inanıyor olamaz.

<p> Içecek idrar ömrünü uzatır mı? Hindistan'ın kırsal kesimde Şivambu boyudur beş bin yıllık bir gelenek var. Kabile üyeleri, her sabah kendi idrar ilk şey içmek yüzlerini yapıyor sabah 05:56 saatleri işlemleri doğu döndü. Eski bir Sanskritçe metin yazıtlar, Vasküler Tantra'daki, kendi sağlığına kavuşacağını saf su ya da sigara içenlerin idrar diyor. Metine göre, 12 yıl boyunca kendi idrar içecekler herkes ölümsüzdür. Uygulayıcılar, bu tedavinin sadece Şivambu kabile üyeleri değildir. Hindistan Başbakanı Morarji Desai, bu süreç devam 1970'lerde ettirmesiyle ünlüydü. İdrar tedavi Hindistan ve Tayland'ın bazı bölgelerinde hala sık sık uygulanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder