21 Ağustos 2011 Pazar

İsrail, Google sokak kameralar izin!

<p> İsrail hükümeti, İsrail sokaklarında görmek için izin İnternet devi Google'ın "Street View" hizmeti. Adalet Bakanlığı, bugün Google'ın sokak kameraları kontrol getirmek için verildiğini açıkladı açıkladı. Bakanlık, hizmet "İsrail'in hükümetinin çıkarlarını korumak" çekti.İsrail, Google Street View, Ortadoğu'da ikinci bir yer olacağını durumuna verilmiştir vardı. Google Street View, bölgede hala Bağdat'ta kullanılmaktadır.

dünyada birçok ülkede <p> Google Street View ve şehir kullanılabilir. Google hizmeti, Brezilya, Kanada ve Güney Afrika'da en çok kullanılan ediliyor Batı Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri, Japonya, Güney Kore, Yeni Zelanda ve Avustralya genelinde kısmi olarak uygulanır.

Google Maps Street View hizmeti, harita üzerinde bir yere tıklandığında (sadece belirli şehirler) <p> bir hizmet sokak satırında o yerin fotoğrafını gösteriyor. Statik bir fotoğraf görüntüleri 360 derece kamera sokaklarında gezinmek için oklara tıklayarak değiştirebilirsiniz tek bir bakış açısı, ve bu fotoğraf değildir.

<p> SİSTEM NASIL HAZIRLANAN?

Genel olarak, Amerikan Ordusu <p> ile çalışan araba ile şehirde 11 lens kamera ile şirket Immersive Media sadece yüksek tanımlı videolar çizilmiş yolculuk. Bu kamera teknolojisi ile kombine bir yazılım ve kullanıcılar oluşturulan ve yaklaşık hiper panoramik 3-D ortamlarda çekilen resimler sonra sinek gözü gibi.

<p> Raporlar, GPS konum verileri ile kaydedilir. Sürükleyici Media'dan GPSli Google satın görüntüleri kullanarak. Kullanıcılar detaylı bir şekilde görmek için fotoğrafların üzerine tıklayın işaretleri, insanların yüzleri okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder