23 Ağustos 2011 Salı

Samsung, iyi haber cebe!

Samsung çalışmaya başladı, ama bu adam belki <p> ​​bilmiyorum eminiz, siz de işini biliyor! Meraklıları için Android telefon güncellemeleri, özelleştirilmiş CyanogenMod'u (CM) ile çok popüler bir resmi olmayan ROM iyi bileceklerdir. İşte kondiler CyanogenMod'un Facebook geliştirici son gününde, Steve bir konuma güncelleme, Samsung Mobile olarak çalıştı ve işaretlenmiştir.

Samsung Mobile, yeni işveren ilgi değildi ve kondiler <p> CyanogenMod'la CyanogenMod'un görülmeyeceğini Android cep telefonu Samsung dedi, onunla çalışmak için istekli olan, "Android, çok daha görkemli hale getirmek için," dedi.

Siyanojen Samsung Mobile <p> geliştiricileri ile her zaman iyi bir ilişki gönderdi özel ROM amiral gemisi Galaxy S II test etmek ve geliştirmek için bile oldu. Samsung, HTC ve Motorola gibi üreticilerin aksine, kısıtlamamış bir çok tanınmış özel ROM geliştirmek için, kullanıcılar tek bir sistem kullanmak için.

Samsung Mobile, geliştirme Kondik'in <p> Cyanogen'i Cyanogen'in bilinmeyen devam etme veya durdurma çalışan, ancak uzun süre popüler kalmaya daha kesin gibi görünüyor. Samsung Android kullanıcıları, yeni resmi ROM kadar yetenekli bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder