23 Ağustos 2011 Salı

Ulusal savaş uçakları geliyor!

SSM ve Ulusal Savaş Uçağı arasındaki sözleşme TAI <p> Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. Geliştirme Projesi imzalanacak.TAİ TUSAŞ-Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TAI) Genel Müdürü Muharrem Dörtkaşlı, yaptığı açıklamada, Savunma Sanayii söyledi İcra Komitesi toplantısında, eğitim uçağı ve savaş uçağı ihtiyacını karşılamak amacıyla jet sonra 2020 yıl içinde Hava Kuvvetleri Komutanlığı, geçen yıl düzenlenen ilk Türk savaş uçakları bu bağlamda kavramsal bir tasarım yaptı ve, Tusaş-sözleşme görüşmelerine başlanması Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş. hatırlattı karar verdi. karar verdi.

<p> Dörtkaşlı ifade eden bir imza töreni yapmak için Savunma Sanayii Müsteşarlığı koordinasyonu, bu proje çok iddialı olduğunu söyledi. Dörtkaşlı başlıca hedefleri,''savaşçı geliştirmek için ulusal bir proje başlatılması olduğunu belirten onları önünde. Bu sadece TAI, Türkiye'nin bir proje olacaktır. Tüm savunma sektörü, TAI, Havelsan, Roketsan, Aselsan, SSM ve Milli Savunma Bakanlığı, özel sektör savunma örgütleri, enstitüler, üniversiteler, herkesin ortak bir proje olacak''dedi.

<p> Bu prestijli proje, bir Dörtkaşlı açıklayan bulmak için ihtiyaç duyduğu nitelikli insan kaynakları altında,''Mevcut projelerin yanı sıra, bu iş deneyimli, yurt dışında çalışan büyüyen kadrolarımızın, çocuklarımızın evlerine davet etti. o said''We zorunda ülkeye hizmet etmek için bunları sağlamak.

<p> Bu arada, ulusal ve F4 görev sürelerinin sonuna karşılamak ve F35'lerle ile görev yapabilecek F16 savaş uçağı yeni nesil olacaktır.

Türkiye'nin ilk yerli uçak savaş <p> tasarım ve üretim aşamalarında, Tusaş-Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TAI) ve Tusaş Motor Sanayii A.Ş. (TEI), önde gelen bir kuruluştur.

<p> TEI ulusal hava ile TAI tasarımı üzerinde bir odaklanma ile, 2015 yılından bu yana dünya çapında tasarım uçak motorları tasarlamak ve üretmek için hedefliyor.

tasarım mühendislerinin istihdamı artırmak zorunda kalacak <p> TAI ve TEI, yerli savaş uçağı projesinde, tasarım süreci, en az iki kat söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder